Окръжният съд във Варна призна за виновен 45-годишния Васил В.,

...
Окръжният съд във Варна призна за виновен 45-годишния Васил В.,
Коментари Харесай

7 г. затвор за пиян шофьор, убил приятелката си при катастрофа във Варна

Окръжният съд във Варна призна за отговорен 45-годишния Васил В., за това че като лидер на лек автомобил, след приложимост на алкохол, аварирал и предизвикал по несъобразителност гибелта на дамата, с която живеел и междинна телесна щета на различен негов сателит. Съдът одобри за взаимно разглеждане и гражданските искове на дъщерята и сина на умрялата, всеки в размер на 100 000 лева

На 05.05.2019 година във Васил В. дружно със жена си и негов другар отишли в заведение, където подсъдимият използвал огромно количество алкохол. Около 19.40 часа тримата решили да се приберат с автомобила в кв. " Вл. Варненчик ", където живеели, като колата управлявал Васил. Движейки се в кв. " Вл. Варненчик " по бул. " Света Елена " в посока бул. " Константин и Фружин ", наоколо до автобусна спирка " Стадиона Владиславово " той изгубил ръководство над автомобила и се блъснал фронтално в железен дирек.

В резултат на удара, пасажерът на задната седалка, който бил без подложен защитен колан, полетял напред, при което затиснал с тялото си пътуващата на предната седалка жена, която вследствие на контузиите от удара по-късно умряла.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР