Окръжният съд в Плевен възобнови разглеждането на всички видове дела

...
Окръжният съд в Плевен възобнови разглеждането на всички видове дела
Коментари Харесай

Окръжният съд в Плевен възобнови разглеждането на всички видове дела без публика

Окръжният съд в Плевен възобнови разглеждането на всички типове каузи без аудитория със заповед на ръководителя, арбитър Александър Григоров.

Въведени са ограничения, които целят запазване здравето на жителите, съдиите и чиновниците, оповестява Българска телеграфна агенция.

Вижте по какъв начин от през днешния ден може да влезете в Съдебната палата

Не се позволяват стажанти, публицисти и други отвън участниците в съответно дело. В постройката на съда се позволяват страни по каузи, юристи, движимости лица и очевидци.

Достъпът се реализира от обособени входове за участниците и за съдиите. Въвежда се стерилизация на общите елементи и пространствата от 8.00 до 9.00 ч. заран и от 12.00 до 14.00 ч. на обяд.

Участниците в процесите се позволяват директно преди започването им. Ще могат да се позволяват и участници в последващи две каузи, само че при съблюдаване на отдалеченост. Когато това не е допустимо, те ще изчакват пред правосъдната постройка. Всички лица, влизащи в постройката на съда, би трябвало да носят маски и ръкавици, а в случай че нямат, ще им бъдат обезпечавани на входа. Няма да бъдат допускани хора с външно проявена симптоматика на заболяване.

Ръководството на Окръжен съд - Плевен моли жителите и страните по делата да се възползват от опциите, които дава електронният достъп. Книжата по делата могат да бъдат подавани на е-поща: [email protected].
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР