Окръжният съд в Плевен присъди 15 години затвор на мъж

...
Окръжният съд в Плевен присъди 15 години затвор на мъж
Коментари Харесай

15 години затвор за мъж, опитал да отвлече жена си

Окръжният съд в Плевен присъди 15 години затвор на мъж за опит за похищение. Обвинението е повдигнато от Окръжната прокуратура, оповестиха от ведомството.

Г.К. е наказан на 15 години отнемане от независимост при непоколебим режим за опит за похищение на брачната половинка си, при изискванията на рисков рецидив, както и за нарушение на заповед за отбрана от домашно принуждение.

На 2 септември 2014 година Г.К. решил да отвлече брачната половинка си П.К. Около 21,00 часа тя била на улицата, пред блока, в който живее, и разговаряла с друго лице. Внезапно до тях спрял непостоянен по делото автомобил, вратата се отворила и Г.К. слязъл с маска на лицето.

Той хванал потърпевшата и почнал да я дърпа, с цел да я вкара в колата. Тя почнала да крещи и оказала опозиция. В този миг пристигнала майка й и се притекла на помощ. Последната хванала щерка си и не разрешила да бъде качена в автомобила. За случилото се били сигнализирани органите на Министерство на вътрешните работи и стартирано наказателно произвеждане.

Присъдата не е дефинитивна. Подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Велико Търново.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР