Окръжният съд остави в ареста 20-годишния мъж, който преби бизнесдама

...
Окръжният съд остави в ареста 20-годишния мъж, който преби бизнесдама
Коментари Харесай

20-годишният мъж, който преби бизнесдама в Благоевград, вече има 3 присъди

Окръжният съд остави в ареста 20-годишния мъж, който преби бизнесдама в Благоевград. Това стана ясно по време на делото в Окръжния съд за гледане на мярката му за неотклонение. Младият мъж е осъждан за нанасяне на междинна телесна щета, за обир, а последната му условна присъда е от преди една година за трафик на мигранти през границата. 

Припомняме, че по обяд пред правосъдната палата се организира митинг на над 400 души.  Те показаха съпричастието си към следващата нападната жена и желаеха определяне на поръчителя и обективна присъда, предава  Дарик. 

В момента се намира в изпитателния период. " Не съм направил това гадно действие, апелирам за по-лека мярка ", сподели мъжа пред съда. Защитата на Кирил Лукаров изиска поиска по-лека мярка, само че съдът отхвърли.

Според прокуратурата след побоя, който той е нанесъл с железен крик над дамата на 10 октомври пред блока ѝ, той се е укрил, опитал се е да скрие и облеклата, с които е бил. Наложило се е да бъде разгласен за общодържавно търсене. 

Най-вероятно обвиняването против него, което е за междинна телесна щета, ще бъде преквалифицирано в тежка телесна щета, защото потърпевшата жена е с цялостна загуба на зрението на едното окото. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР