Окръжният прокурор на Бургас Ангел Георгиев определи като изключително нагло

...
Окръжният прокурор на Бургас Ангел Георгиев определи като изключително нагло
Коментари Харесай

Дядото на прегазеното дете, който първо пребил, после намушкал шофьора: Не исках да го убия, само да го заболи малко


Окръжният прокурор на Бургас Ангел Георгиев дефинира като извънредно безочливо убийството на 57-годишния водач на товарен автомобил, който беше намушкан с нож в крайници при разпра.

Това се случи след пътния случай, довел до гибелта на 6-годишното момче. Камион, преминаващ през село Прилеп за Ришкия проход, блъсна и умъртви на място детето, а роднините му незабавно линчуваха водача, като в багра се отличи дядото на детето, въоръжен с нож.

Днес Бургаският областен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на причинителя на закононарушението Стефан Дехнев. Срещу него са повдигнати обвинявания за съзнателно ликвидиране.

„ Аз не желаех да го убия този човек, желаех единствено да го нараня и да го заболи малко “, сподели пред бургаските магистрати обвиненият 46-годишен дядо.

Неговият юрист изиска съдът да му наложи мярка за неотклонение „ домакински арест “ като уточни, че няма данни за предумисъл при осъщественото закононарушение, а повода за него е високото равнище на експанзия и недоверието в правосъдната система от страна на обвинения Дехнев.

Прокурорът по случая Ангел Георгиев не одобри тези изказвания:

Изключително безочливо ликвидиране. Улично правораздаване. Както сподели окръжният прокурор Чинев, законът на Линч се връща. Това не би трябвало да се позволява. Той отива, нанася първо побой, след това се връща, взима ножа и се връща да го намушка. Дори той не е дядо на детето публично. Няма данни майката на детето да му е щерка. В националната база данни той няма деца. Предишните му закононарушения са от 2020 година – обир, кражба и лишаване на автомобил “, посочи прокурор Георгиев.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР