Окръжните магистрати в Бургас определиха да бъде взета мярка за

...
Окръжните магистрати в Бургас определиха да бъде взета мярка за
Коментари Харесай

Задържаният за палежа на сроителните машини в Бургас остава в ареста

Окръжните магистрати в Бургас дефинираха да бъде взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на упрекнатият в палеж на две строителни машини, с които се е правил ремонт по бургаския бул. " Захари Стоянов " в квартал " Меден рудник ".

По данни на обвиняването, нанесените материални вреди са на стойност 210 000 евро. Задържаният ще бъде съден за тежко съзнателно закононарушение. Ако бъде приет за отговорен може да бъде наказан на до 12 години затвор.

" Доказателствата досега разрешават да се направи съмнение за допустима съпричастност на обвинения в закононарушението. В материалите по делото са налице задоволително доказателства, мотивиращи актуалната правосъдна инстанция да одобри, че заплахата обвиненият да извърши ново закононарушение е изцяло действителна. Многократните осъждания на Николай П. свидетелстват за одобрени незаконни привички и го разкриват като персона с висока степен на социална заплаха ", показват от Окръжен съд-Бургас.

Обвиненият в палежа на машините на G.P. Group " е освободен от пандиза на 14 декември, предходната година. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР