Окръжната прокуратура във Варна внесе искане за временното задържане за

...
Окръжната прокуратура във Варна внесе искане за временното задържане за
Коментари Харесай

Заради 24 млн. рубли: Хванаха във Варна руснак издирван от Интерпол, решават дали да го върнат в родината му

Окръжната прокуратура във Варна внесе искане за краткотрайното задържане за период до 40 дни на съветския жител Юрий В. Той се търси от правосъдните управляващи на Руската федерация посредством Интерпол, с цел да бъде екстрадиран в родината си, оповестяват от Апелативната прокуратура в морския град.

В Районния съд в Томск против 53-годишния съветски жител се води наказателно гонене за неплатени налози и такси в размер на близо 24 млн. съветски рубли. Престъплението, поради което по отношение на Юрий В. е издадена заповед за задържане от съветския съд, е осъществено в интервала от 18 април 2014 до 28 март 2015 година като длъжностно лице - шеф на компания. Наказанието съгласно съветското законодателство е отнемане от независимост за период до 6 години за това действия.

Днес състав на Варненския областен съд ще прегледа настояването на Окръжната прокуратура във Варна по получените материали от Върховната касационна прокуратура в София, където е постъпила молбата на съветските правосъдни управляващи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР