Окръжната прокуратура във Варна предаде на съд племенница, изтеглила неправомерно

...
Окръжната прокуратура във Варна предаде на съд племенница, изтеглила неправомерно
Коментари Харесай

Грациела от Варна източи фирмената карта на чичо си, сега си плаща

 Окръжната прокуратура във Варна съобщи на съд племенница, изтеглила непозволено пари от сметката на сдружението на чичо си, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

Окръжната прокуратура във Варна внесе обвинителен акт във Варненския областен съд против 25-годишната Грациела Д. за изтегляне на пари от банкова карта на комерсиално сдружение без единодушието на титуляра – закононарушение по член 249, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Подсъдимата постоянно гостувала в дома на чичо си, който й помагал в развъждането на дребното й дете. Мъжът развивал комерсиална активност посредством сдружение, в което шеф била дамата, с която живеел на фамилни начала, само че действително активността изпълнявал той.

На 4 февруари тази година младата жена гостувала в дома на чичо си и станала очевидец на диалог сред него и жена му за превод на 7800 лв. по сметката на сдружението. Грациела употребила късото неявяване на чичо си, бръкнала в джоба на якето му и взела банковата карта на компанията му.

Още същата вечер от банкомат тя изтеглила 400 лв. от картата и съумяла неусетно да я върне. Липсата на парите била разкрита на идната заран при посещаване на чичото в банката. Като извършителка на непозволената трансакция била уличена 25-годишната жена. Тя е с чисто правосъдно минало.

Предстои делото против Грациела Д. да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР