Окръжната прокуратура в Търговище привлече към наказателна отговорност за престъпление

...
Окръжната прокуратура в Търговище привлече към наказателна отговорност за престъпление
Коментари Харесай

Прокуратурата в Търговище привлече като обвиняем мъж за държане и разпространение на три вида наркотици

Окръжната прокуратура в Търговище притегли към наказателна отговорност за закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс С.А. (37 г.) Мъжът е обвинен за държане на високорискови наркотични субстанции за разпространяване без съответно позволение, осведомят от Апелативната прокуратура във Варна.

На 27 ноември 2023 година чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Търговище направили инспекция в дома на мъжа. Пристигането на полицейските чиновници на адреса било тъкмо в миг на осъществяване на договорка със неразрешени вещества. При последвалото претършуване, били открити и конфискувани 25 грама марихуана, 12,36 грама амфетамин и 56,67 метамфетамин. Намерена била и електронна везна, както и сума пари.

Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Търговище.

Обвиняемият е престъпно проявен и е осъждан неведнъж за разнообразни закононарушения. Той е арестуван за период до 72 часа с оглед довеждането му в съда за установяване на мярка за неотклонение.

Предстои наблюдаващият прокурор да внесе искане за налагане на най-тежката такава по отношение на него - „ задържане под стража “.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР