Окръжната прокуратура в Стара Загора внесе обвинителен акт спрямо 40-годишен

...
Окръжната прокуратура в Стара Загора внесе обвинителен акт спрямо 40-годишен
Коментари Харесай

Мъж отвлече и преби приятелката си в кравеферма: Прокуратурата в Стара Загора му повдигна обвинение

Окръжната прокуратура в Стара Загора внесе обвинителен акт по отношение на 40-годишен мъж за междинна телесна щета, оповестиха от държавното обвиняване.

Историята е от 27 март 2022 година, когато Р.Р. предизвикал трайни усложнения в придвижванията на десния крайник на 31-годишна жена. Той е предаден на съд и за това, че на същата дата се заканил с ликвидиране на потърпевшата и я е отвлякъл.

Всичко потегля тривиално - Р.Р. и потърпевшата живеели на фамилни начала, имали две деца. На въпросната дата тя отишла на дискотека в Стара Загора, където по-късно дошъл и мъжът. Жената си тръгнала. Отбила се в казино в града, с цел да види своя другарка, която работела там. Дошъл и Р.Р.

Като го забелязала, потърпевшата излязла от помещението и към 5 часа сутринта си тръгнала към жилището си с такси. Там я причакал Р.Р., който почнал да й нанася удари с крайници и ръце по цялото тяло, след което принудително я качил в колата си и траял да я бие.

В землището на с. Арнаутито спрял. Издърпал дамата от автомобила и я пребил още веднъж. След това отишли в с. Самуилово, където той затворил потърпевшата в пункт за мляко в локалната кравеферма. Там й се заканил с ликвидиране. През цялото време дамата викала за помощ и го молела да я върне в дома й в Стара Загора.

Р.Р. се съгласил, откакто тя дала обещание, че няма да го издаде за породеното й принуждение.

Пострадалата се прибрала, обадила се на свои познати, които я откарали в болница. Там е било открито, че от побоя кракът й е строшен, имала и други рани по тялото.

По делото са разпитани очевидци, назначени и направени са заключенията на голям брой експертизи, конфискувани материални доказателства и др.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР