Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за убийство на

...
Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за убийство на
Коментари Харесай

Камера заснела страшната трагедията с Айшегюл и децата на брега на Дунав: Убийство и самоубийство!

Окръжната прокуратура в Силистра управлява досъдебно произвеждане за ликвидиране на 8-месечно бебе и опит за ликвидиране на 7-годишно момче след случая на 25 май тази година към 20,15 часа. Тогава е получен сигнал за паднали във водите на река Дунав в региона на стоянката за лодки зад ресторант „ Дунав “ жена и дете.

Трагедията, станала на брега на Дунав, е неописуема

Случаен минувач, който разхождал кучето си в Дунавския парк на Силистра, е оказал помощ да бъде избавено от удавяне 7-годишното момче, наследник на 31-годишната Айшегюл М. Мъжът забелязал момчето във водата, откакто чул виковете на деца. 7-годишното момче се държало на подводен шубрак и 56-годишният очевидец Валентин М. е скочил във водата и го е извадил на брега.

Голяма драма на брега на Дунав край Силистра

До момента телата на 31-годишната майка и осеммесечното й момиченце не са открити. Спасеното дете е било настанено в болничното заведение незабавно след случая. Няма заплаха за живота му. Уведомени са граничните управляващи на Румъния, защото теченията на реката може да отнесат търсените тела на румънския бряг.

Разбра се коя е 31- годишната майка, изчезнала с 8-месечно бебе в Дунав край Силистра

Семейството живеело в Германия, само че неотдавна се завърнали в силистренското село Победа, откъдето са, с цел да изкарат акт за раждане на роденото в чужбина момиченце. По данни на брачна половинка на 31-годишната жена в деня на случая тя му е писала няколко известия със чудноват текст.

Разследващите са иззели запис от камера в региона на произшествието, на който се виждат майката и двете й деца. Веднага откакто 7-годишният й наследник е бутнат в река Дунав, Айшегюл е скочила с бебето си.

Действия по следствието не престават под надзора на Окръжната прокуратура в Силистра.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР