Окръжната прокуратура в Шумен ръководи досъдебно производство във връзка с

...
Окръжната прокуратура в Шумен ръководи досъдебно производство във връзка с
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва катастрофата, при която загина рали шампионът Мирослав Ангелов

Окръжната прокуратура в Шумен управлява досъдебно произвеждане по отношение на тежкия пътен случай, при който загина автомобилния играч от Велико Търново Мирослав Ангелов, а навигаторът му пострада.

Това оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

По данни на правосъдната институция, произшествието е станало към 11:40 часа на 21 октомври на черен път в региона на село Тушовица,

по време на подготвителен тест на макадамово трасе във високата част над селото. Състезателният автомобил се е блъснал в бетонно оборудване, излязъл е настрана от пътя и се запалил. 50-годишният водач и неговият 42-годишен навигатор са превозени в болнично заведение. Въпреки напъните на медиците водачът е умрял. 42-годишният мъж е настанен за лекуване, като заплаха за живота му няма. 

Извършен е оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства, назначени са съдебно-медицинска и авто-техническа експертизи.

Работата по изясняване на аргументите и събитията, довели до съдбовния случай, продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Шумен, допълват от пресцентъра на правосъдната институция във Варна.  

Четирикратният рали първенец на България Мирослав Ангелов, трениращ за съревнование в Румъния, почина при подготовка на черен път над село в Шуменско на 21 октомври. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР