Окръжната прокуратура в Разград привлече като обвиняеми за придобиване, държане

...
Окръжната прокуратура в Разград привлече като обвиняеми за придобиване, държане
Коментари Харесай

Закопчаха двама братя, разпространявали чай за пушене

Окръжната прокуратура в Разград притегли като обвинени за придобиване, държане за разпространяване и разпространяване на наркотични субстанции братята Юлиян и Сергей М. Те са били арестувани в ареста за период до 72 часа в неделя, 7 юли. Това оповестиха от Апелативна прокуратура – Варна.

При претършуване в автомобила и в дома на Сергей са открити и конфискувани 65,50 грама "чай за пушене ". 41-годишният мъж бил спрян за инспекция от полицията, откакто се прибирал в Разград след зареждане с наркотичните субстанции.

При претършуване в икономически постройки, където живеел брат му – 31-годишният Юлиян, полицията намерила и иззела близо 31 грама "чай за пушене " и над 8000 лв..

Досъдебното произвеждане против братята наркоразпространители е формирано още през април. Установено е, че всеки от тях работел самичък за себе си, само че и двамата разпространявали "чай за пушене ".

Сергей и Юлиян М. са осъждани неведнъж. Окръжната прокуратура в Разград ще внесе искане в Разградския областен съд за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на обвинените.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР