Окръжната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем 46-годишен мъж за

...
Окръжната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем 46-годишен мъж за
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на мъжа, задържан за убийството на жена в Сопот

Окръжната прокуратура в Пловдив притегли като обвинен 46-годишен мъж за убийството на 58-годишна жена в Сопот, оповестиха от обвиняването, представени от DarikNews.bg.

По делото е открито, че двамата са имали близки връзки и живеели на фамилни начала в града. Вечерта на 6 август те отишли на посетители на другар. Там използвали алкохол и сред тях зародил скандал. На 7 август към 2:00 ч. тръгнали да се прибират към дома си като по пътя траяли да се карат.

В региона на стадиона мъжът нанесъл голям брой удари на дамата по главата и тялото и тя изпаднала в безпомощно положение. Мъжът я изоставил и се прибрал в жилището си. Към 7:10 ч. един от охранителите на стадиона я разкрил и подал сигнал в полицията. Пристигналите на място екипи открили, че дамата е умряла.

По делото са осъществени голям брой дейности по следствието - оглед на местопроизшествието, разпити на очевидци, приобщаване на материални доказателства, назначение на експертизи и други. Разследването е в дейна фаза. Мъжът е арестуван за период до 72 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР