Окръжната прокуратура в Пловдив наблюдава досъдебно производство за причиняване на

...
Окръжната прокуратура в Пловдив наблюдава досъдебно производство за причиняване на
Коментари Харесай

Разследват смъртта на 13-годишно дете, пресичало с майка си на пешеходна пътека

Окръжната прокуратура в Пловдив следи досъдебно произвеждане за причиняване на гибел по несъобразителност на 13-годишно дете при злополука на пешеходна пътека на ул. " Брезовско шосе " в регионалния град. За случая от през вчерашния ден, 11 юли, бе обявено от полицията, че е умряла жена. От държавното обвиняване през днешния ден прецизираха, че това е дете, което е пресичало с майка си, съобщи Българска телеграфна агенция.

Предстои да се откри здравословното положение на майката на умрялото дете, от което ще се направи извод за съществуването и на друго квалифициращото събитие – причиняване на телесна щета на друго лице. За закононарушението е планувано наказване от три до 15 години отнемане от независимост и отнемане от право на ръководство на моторно транспортно средство.

Шофьорът на лекия автомобил, марка " Ситроен ", е 54-годишна жена, която е с едногодишен стаж като лидер на моторно транспортно средство. Тя е била арестувана от органите на Министерство на вътрешните работи за период от 24 часа и от Окръжна прокуратура – Пловдив – за период до 72 часа.

При осъществения тест с техническо средство е открито, че няма съществуване на алкохол и наркотични субстанции в кръвта ѝ.

Предстои осъществяване на оглед на връзките в мобилния телефон на извършителката все още на действието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР