Окръжната прокуратура в Благоевград привлече като обвиняем Ц.Ц. по четири

...
Окръжната прокуратура в Благоевград привлече като обвиняем Ц.Ц. по четири
Коментари Харесай

Задържаха за 72 часа мъжа, взел заложници в село Вълково

Окръжната прокуратура в Благоевград притегли като обвинен Ц.Ц. по четири обвинявания, за закононарушенията, осъществени от него в село Вълково, община Сандански. Сред тях са опит за съзнателно ликвидиране, взимане на заложници и закана с ликвидиране в изискванията на домашно принуждение против три лица, както и безчинство.

Според следствието, Ц.Ц. създал четири изстрела против Н.П., като на потърпевшия са били породени пострадвания в гръдната област. Той е бил избавен с помощта на незабавната здравна помощ.

В изискванията на домашно принуждение, обвиненият лишил от независимост три лица, като ги заплашил с оръжие и им се заканил с ликвидиране. По информация на прокуратурата, Ц.Ц. е направил непристойни дейности, изразяващи очевидно пренебрежение към обществото и отличаващи се с изключителна смелост против други двама очевидци на случая, прецизират от обвиняването.

Преди това стана ясно, че мъжът, взел заложници, е престъпно проявен и е лежал в психиатрична клиника. Това разгласи късно нощес основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор, Ц.Ц. е арестуван за период до 72 часа. Досъдебното произвеждане продължава с дейни дейности по следствието на случая.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР