Окръжна прокуратура- Варна повдигна обвинение на мъжа, който наръга с

...
Окръжна прокуратура- Варна повдигна обвинение на мъжа, който наръга с
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна обвинение срещу мъжа, убил жена в село Черноок


Окръжна прокуратура- Варна повдигна обвиняване на мъжа, който наръга с нож и умъртви своя родственик в село Черноок.

А.И. е престъпно проявен и също е гражданин на село Черноок. Задържан е за 72 часа, а след приключването им прокуратурата желае той да остане в ареста.

Станаха ясни и детайлностите към случая, а точно, че минути след среднощ на 8 ноември е подаден сигнал за открито тяло на жена в село Черноок, област Варна. След осъществения на място оглед се открива, че жертвата е локална жителка на 50 години, а по тялото й са открити прободни рани, оповестяват от ОДМВР-Варна.

Убиецът е избягал от мястото на престъплението, само че по-късно е арестуван. Оказва се, че А.И. е на 25 години и е родственик на брачна половинка на жертвата.

До убийството се стига откакто през нощта на 7 против 8 ноември, до момента в който дамата е в дома си, вижда някой да демонтира камерите за видеонаблюдение на къщата й. Тя взема решение да ревизира какво се случва и се натъква на 25-годишния мъж, при което последва сдърпване посред им. Убиецът вади нож, с който нанася смъртоносни рани в тялото на дамата, а по-късно изчезва от мястото на закононарушението.

Работата по случая продължава по управлението на Окръжна прокуратура- Варна.
 Убиха жена в Провадийско
Убиха жена в Провадийско

Нападателят е в ареста
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР