Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Н.Н., на 47 г., за

...
Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Н.Н., на 47 г., за
Коментари Харесай

Мъж преби до смърт съпругата си в Пловдив

Окръжна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен Н.Н., на 47 година, за това, че в интервала от 28.07.2021 година до 29.07.2021 година, в гр. Пловдив, съзнателно е умъртвил другиго – 37-годишната М.Н. – закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс. Това оповестиха от пресслужбата на държавното обвиняване.

До момента е открито, че гибелта на М.Н. е настъпила вследствие на голям брой удари, нанесени от обвинения, които са предизвикали пострадвания по тялото й. Пострадалата е брачна половинка на Н.Н. Той е бил арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Днес, 30 юли 2021 година, Окръжна прокуратура-Пловдив внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Н.Н. Според прокуратурата са събрани задоволително доказателства за извеждане на обосновано съмнение, че обвиненият е направил закононарушението, за което е притеглен към наказателна отговорност, както и че е налице действителна заплаха да се укрие и да извърши друго закононарушение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР