Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем 57-годишен турски гражданин, който след

...
Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем 57-годишен турски гражданин, който след
Коментари Харесай

След акция на криминална полиция: Арестуваха турчин с наркотици за 60 бона в Пловдив

Окръжна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен 57-годишен турски жител, който след профилираната полицейска интервенция в понеделник е хванат за владение на – 965 грама хероин, 2972 грама марихуана и 0,563 грама кокаин на стойност 66 142 лв. за разпространяване.

Късно вечерта в понеделник на бул. „ Васил Левски “ полицейски чиновници от отдел „ Криминална полиция “ спрели за инспекция лек автомобил, марка „ Форд Мондео “, ръководен от 57-годишния мъж. При осъществено претършуване в колата са били открити две найлонови чанти, съдържащи хероин и сложени под шофьорската седалка. Останалите наркотични субстанции са били открити в наето от обвинения жилище в регион „ Южен” и от лек автомобил „ Порше” проверяващите иззели съвсем 3 кг марихуана и 0,563 грама кокаин. При следствието е открито, че конфискуваните опиати са били предопределени за следващо разпространяване на територията на града.

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР