Шофьорът на мерцедеса, врязал се в автобус от градския транспорт

...
Шофьорът на мерцедеса, врязал се в автобус от градския транспорт
Коментари Харесай

Пловдивчани за шофьора на мерцедеса, врязал се в автобус: Изключително рисков водач, шофира с над 100 км/ч

Шофьорът на мерцедеса, врязал се в рейс от градския превоз е извънредно рисков. Това настояват читатели на TrafficNews , които описаха, че са осведомени с рисковото шофиране на мъжа и молят към органите на реда да бъдат взети ограничения.
Прочетете още
Припомняме, че на 16 май мерцедес се заби в рейс на градски превоз на автогара " Филипово ", като при удара пострада и една паркирана кола. За благополучие случаят се размина без потърпевши, за разлика от злополуката на бул. „ Руски ” с две жертви, след която явно въпросният водач не си е взел поука.

По думите на читателите ни лидерът на мерцедеса е бил засичан на разнообразни места в града да кара с над 100 км/ч, което на фона на обстановката от последните дни е извънредно тревожно.

„ Този водач съм го засичала няколко пъти из града, в това число и в квартала, в който пребивавам. Паркира непрекъснато в градинки и тротоари, само че по-страшното е, че кара като оглупял, хвърчи с над 100 км/ч из града и през нощта кара без включени фарове. Въпрос на време е това създание да убие или осакати човек. Моля ви, дайте публичност на случая ”, споделят читателите ни.



Припомняме, че при случая мерцедесът идвал от посока " Лидъл " и лишил преимущество на рейса. При конфликта автомобилът се завъртял и блъснал паркиран " Фолксваген ", който от удара се качил на тротоара.

На място са пристигнали два пoлицейски автомобила, които отработвали произшествието. На лидера ще бъде направена проба за алкохол и опиати. 

Свидетели настояват, че минути по-рано мерцедесът е профучал с голяма скорост край Френската гимназия и детската градина в съседство.

" Буквално настръхнах. Пред очите ми се появиха фрагментите с кошмарната злополука на " Руски ". Абсурдно е в града да се развива такава скорост ", разяснява тогава очевидка пред кореспондент на  TrafficNews. 

Оказва се, че голямата покруса, която сполетя няколко фамилии преди дни не трогва изключително някои водачи, които си разрешават даже и след този смут, да карат неразумно.

Снимки от злополуката:





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР