Ботев (Пловдив) започва своя собствена клубна онлайн телевизия с името

...
Ботев (Пловдив) започва своя собствена клубна онлайн телевизия с името
Коментари Харесай

Ботев прави филм за спечелването на Купата

Ботев (Пловдив) стартира своя лична клубна онлайн телевизия с името „ Ботев ТВ “. Новият артикул е част от проекта за развиване на клубните медийни канали за даване на качествено и разнообразно наличие за последователите на „ жълто-черните “.
Прочетете още
Ботев ТВ има за цел да предлага извънредни изявленията, разбори, рубрики за богатата история на клуба, а и видео материали за голямата публика от почитатели на Ботев. Предвидено е и построяването на коментарно студио по европейски модел, за което занапред ще бъдат разкрити спомагателни елементи.

„ Ботев ТВ е план, по който се работи от месеци насам и занапред надграждането ще продължи “, показа медийният шеф на Ботев – Любослав Лозанов. „ Идеята е да създадем място, на което всеки почитател на „ канарчетата “ да открие това, което търси. Често чуваме, че играем „ мач за мач “, тъй че и ние следваме този принцип и ще действаме малко по малко. Решихме, че в този момент е моментът да обявим Ботев ТВ, с цел да може голямата „ жълто-черна “ публика да е част от процеса на разгръщане и насърчаване на платформата. “

Първият огромен план на Ботев ТВ е и специфичен филм за Купата на България, извоювана през този сезон в трагичния край против Лудогорец. В продукцията почитателите ще могат да видят фрагменти, които до този миг не са показвани, както и да чуят специфични изявленията на някои от основните настоящи лица по време на похода към 4-тата купа на страната. Очаква се филмът, озаглавен „ 4 хода напред “, да бъде показан напълно скоро.

Създаването на Ботев ТВ е следващият ход на укрепване на медийните канали на Ботев (Пловдив). Нашият клуб държи безпределно доста на връзката с последователите и имаме вяра, че те заслужават да научават нещата за обичания си отбор от първоизточника, а не да имат вяра на друга непроверена информация от съмнителни издания. С Ботев ТВ се отваря и нова глава от построяването на още по-европейски образ за „ жълто-черния “ клуб.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР