Окръжна прокуратура-Пазарджик наблюдава досъдебно производство за причиняване на пътнотранспортно произшествия

...
Окръжна прокуратура-Пазарджик наблюдава досъдебно производство за причиняване на пътнотранспортно произшествия
Коментари Харесай

Разследват катастрофата на АМ „Тракия“ при която загинаха майка и дете

Окръжна прокуратура-Пазарджик следи досъдебно произвеждане за причиняване на пътнотранспортно катастрофи на автомагистрала „ Тракия “ в региона на обл. Пазарджик, при която са починали 46-годишна жена и дете на 12 година, турски жители.

Днес, 11 август 2022 година, в 8,50 часа е бил подаден сигнал на тел. 112 за това, че на 101- и километър на автомагистрала „ Тракия “, в региона на обл. Пазарджик, е зародило пътнотранспортно произшествие. Установено е, че лек автомобил „ Мерцедес “, ръководен от 52-годишен мъж, турски жител, излязъл отвън пътното платно и се самозапалил. На място са умряли 46-годишната жена и момиче на 12 година, майка и щерка. Водачът на автомобила е откаран в болница. Взета му е кръвна проба за алкохол и опиати. Автомобилът е пътувал в посока гр. София.

Под надзора на Окръжна прокуратура-Пазарджик се правят дейни дейности по следствието – оглед на местопрестъпление, разпити на очевидци и други Предстои да бъдат назначени експертизи за определяне на повода за пътнотранспортното произшествие.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР