Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняеми и задържа двама мъже за

...
Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняеми и задържа двама мъже за
Коментари Харесай

Спипаха двама наркодилъри с 27,2 кг марихуана

Окръжна прокуратура-Хасково притегли като обвинени и задържа двама мъже за държане за разпространяване на марихуана за 544 хиляди лв., оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Това е станало, откакто на 11 март в село Клокотница, община Хасково, чиновници на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " са направили инспекция на автосервиз и прилежащите му ремонтни пространства. В хода на инспекцията полицейските чиновници са намерили и иззели 24 вакумирани пакета със суха тревиста маса с общо бруто тегло 27,200 кг. Тествана с полеви наркотест, растителната маса е реагирала на марихуана. 

На място пред стопанския обект са били открити две лица - С. Б. (44 г.) и Н. К. (49 г.), български жители, които са арестувани за период от 72 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Двамата са привлечени и към наказателна отговорност като съизвършители за държане без съответно позволение за разпространяване на високорисково наркотично вещество в изключително огромни размери. В Окръжен съд - Хасково ще бъде импортирано искане за взимане на мярка за неотклонение " Задържане под стража " по отношение на тях.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР