Окръжна прокуратура – Хасково привлече като обвиняем И.Г., на 55

...
Окръжна прокуратура – Хасково привлече като обвиняем И.Г., на 55
Коментари Харесай

Спипаха мъж с марихуана за близо 50 000 лв.

Окръжна прокуратура – Хасково притегли като обвинен И.Г., на 55 година, за това, че на 7 февруари 2020 година, в гр. Хасково и в с. Узунджово, обл. Хасково, без съответно позволение, държал за разпространяване високорисково наркотично вещество – марихуана, с брутно тегло 8,145 кг, на стойност 48 870 лв., като наркотичното вещество е в огромни размери – закононарушение по чл.354а ал.2 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

И.Г. е арестуван при извършена профилирана полицейска интервенция на чиновници от бранш „ Криминална полиция “ към ОД на МВР-Хасково.

Установено е, че на 7 февруари 2020 година, към 18,30 часа, в региона на с. Узунджово, обл. Хасково, полицейските чиновници спрели за инспекция, лек автомобил, марка „ Нисан “, ръководен от И.Г. При осъществените процесуално-следствени дейности, на задната седалка на колата, е открит сак, цялостен с 14 транспарантни полиетиленови плика със суха зелена листна маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана, с общо брутно тегло 8,145 кг. Разследването по случая продължава, като са осъществени и други процесуално-следствени дейности в пространства, употребявани от И.Г. Той е осъждан.

Спипаха трима с марихуана за 136 000 лв.

Обвиняемият И.Г. е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, считано от 8.02.2020 година Предстои Окръжна прокуратура – Хасково да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР