Окръжна прокуратура - Добрич привлече към наказателна отговорност двама млади

...
Окръжна прокуратура - Добрич привлече към наказателна отговорност двама млади
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна обвинение на двама мъже от Добрич за убийство

Окръжна прокуратура - Добрич притегли към наказателна отговорност двама млади мъже от града. Д.Д. (21 г.) и К.П. (29 г.). Те са упрекнати в осъществяване на ликвидиране по хулигански подбуди, оповестяват от прокуратурата.

Разследването по случая е стартирано на 21 октомври 2022 година, откакто 52-годишен мъж е открит на улица в Добрич в безпомощно положение. Той е отведен в болнично заведение, където макар напъните на лекарите, малко по-късно умрял. Назначената съдебно-медицинска експертиза открила, че мъжът е станал жертва на тежко престъпно закононарушение и гибелта му е насилствена. По тялото му са открити голям брой травматични увреждания, показващи, че той е станал жертва на побой.

Във връзка със случая били подхванати голям брой процесуални дейности. В хода на следствието били събрани доказателства за съпричастността на двамата обвинени към убийството, като станало ясно, че са го направили по хулигански подбуди.

Обвиняемите са арестувани за период до 72 часа с оглед довеждането им в съда за разглеждане настояването на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение - " задържане под стража ".

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Добрич. Предстои в съда да бъде импортирано и прегледано настояването на наблюдаващия прокурор за налагане на най-тежката мярка за неотклонение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР