Окръжна прокуратура - Добрич предаде на съд 46-годишният Д.К. от

...
Окръжна прокуратура - Добрич предаде на съд 46-годишният Д.К. от
Коментари Харесай

Предадоха на съд мъж, убил свой роднина с бетонов кол

Окръжна прокуратура - Добрич съобщи на съд 46-годишният Д.К. от с. Изворово, притеглен към наказателна отговорност за убийството на негов родственик - закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс. Ако бъде приет за отговорен мъжът може да получи наказване „ отнемане от независимост “ от 10 до 20 години.

Тялото на убития 60-годишен мъж било открито на 11 октомври 2020 година на улица в селото с разкъсно-контузна рана в региона на главата. Предприетите дейности по следствие на случая посочили, че става дума за ликвидиране.

Установено било, че ден по-рано, към 17.00 часа, жертвата отишъл в дома на роднината си Д.К. с бутилка ракия. Двамата пили, разговаряли и под въздействие на алкохола посред им почнал спор. Обвиняемият изгонил от вкъщи си по-възрастния мъж.

Въпреки това абсурдът траял и отвън дома му, като прераснал във физическа разпра. Д.К. съумял за събори на земята по-възрастния си родственик, изтръгнал парче от бетонов ограден прът и с него блъснал 60-годишния мъж в главата. След това обвиненият оставил жертвата си в безпомощно положение и се отправил към читалището в селото, където имало събиране на ловната тайфа.

Предстои делото против 46-годишният обвинен да бъде планувано за разглеждане в Добричкия областен съд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР