Окръжна прокуратура-Бургас повдигна обвинение на 55-годишния бизнесмен от Бургас Станимир

...
Окръжна прокуратура-Бургас повдигна обвинение на 55-годишния бизнесмен от Бургас Станимир
Коментари Харесай

Обвиниха крупен бургаски бизнесмен за отвличане

Окръжна прокуратура-Бургас повдигна обвиняване на 55-годишния предприемач от Бургас Станимир Рогевски зо похищение на 28-годишния Юмер Мехмед, който е липсващ на 4-и август от паркинг в центъра на Бургас.

Предявяването на обвиняването е станало преди минути, оповестиха от прокуратурата и допълниха, че ще изискат най-тежката мярка за Рогевски - задържане под стража.

Предприемачът с ползи в строителството и недвижимите парцели бе задържан на 7-ми август, след което бе открито, че Юмер се е качил в бял Мерцедес, благосъстоятелност на предприемача. Според една от версиите 28-годишният Юмер е изнудвал предприемача по случай, обвързван с изгубването на брокерката на недвижими парцели Теодора Вахова, която е в неопределеност от 29-и октомври предходната година, оповестява.

Засега обаче няма съответни доказателства за директна връзка сред двата случая.

Преди ден дъщерята на изчезнала преди 10 месеца брокерка Теодора Бахлова от Бургас прикани управляващите да възобновят следствието, откакто преди дни в града изчезна Юмер - част от бандата на Митьо Очите. Последва арест на предприемача Станимир Рагевски. Според Християна Радоева, която търси майка си безрезултатно, има връзка сред двата случая.

Теодора е имала бизнес с недвижи парцели в Лондон. Преди година се прибира в Бургас и изчезва безследно.

" Станимир е непосредствен другар на майка ми или най-малко беше. Имали са бизнес връзки. Много е дребен шанса през 10 месеца един и същи човек да има общо с двама изчезнали по безусловно еднакъв метод хора ", безапелационна е дъщерята на изчезналата Теодора.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР