Окръжна прокуратура-Бургас е повдигнала обвинение на шофьора на автобуса, който

...
Окръжна прокуратура-Бургас е повдигнала обвинение на шофьора на автобуса, който
Коментари Харесай

От 3 до 10 години ще лежи шофьорът на автобуса, убил двама полицаи

Окръжна прокуратура-Бургас е повдигнала обвиняване на водача на рейса, който опустоши двама бургаски служители на реда. Наказанието, което го грози, е от 3 до 10 години затвор, разгласи пред медиите прокурор Соня Петрова.

Тя разясни, че това е най-тежката присъда, която той може да получи, поради, че е малолетен. 

В Районна прокуратура-Бургас са предявени общо три обвинявания, разгласи от своя страна прокурор Мария Маркова. Едно от тях е за водача на автобуса. Всички са сирийски жители, като едно от арестуваните лица е с филантропичен статут, а останалите двама сирийци са със статут на непрекъснато пребиваващи в страната. Другите двама могат да получат присъда от 1 до 6 години затвор и санкция от 5 до 20 хиляди лв.. Едно от арестуваните лица е с филантропичен статут, а другите – с подобен на непрекъснато пребиваващи. Техните обвинявания са за незаконно подкрепяне на непознати жители.

За останалите арестувани се събират доказателства, като до края на работния ден ще има задоволително за работно обвиняване.

Спрямо всички арестувани е постановена мярка до 72 часа, след което ще бъде поискано непрекъснатото им задържане под стража. Изяснява се присъединяване на един български жител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР