Окръжна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство за държане с

...
Окръжна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство за държане с
Коментари Харесай

Откриха боеприпаси в жилището на наркодилър от Варна при задържането му

Окръжна прокуратура – Варна управлява досъдебно произвеждане за държане за разпространяване и разпространяване на високорискови наркотични субстанции без съответно позволение от страна на 34-годишен варненец. Предстои мъжът да бъде притеглен в качеството му на обвинен за закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс., оповестиха от пресслбужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

З.К. е добре прочут на органите на реда и е неведнъж осъждан. Той бил арестуван на 23 ноември, след обяд, незабавно откакто популяризирал наркотични субстанции на момче и момиче. При последвалото претършуване в дома на 34-годишния, били открити спомагателни количества наркотични субстанции: марихуана с тегло 95,54 грама, метамфетамин с тегло 8,22 грама, електронна везна, револвер и голям брой муниции.

Работата по случая продължава под управлението на Окръжна прокуратура – Варна. С разпореждане на наблюдаващия случая прокурор З.К. ще бъде арестуван за период до 72 часа за довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР