Винаги съм казвал, че опитът, който имам на Западните Балкани

...
Винаги съм казвал, че опитът, който имам на Западните Балкани
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Албания върви напред, а колегите от Северна Македония да понесат това, което са си сътворили

Винаги съм казвал, че опитът, който имам на Западните Балкани по разширението, Берлинския развой, знам по какъв начин работят нашите сътрудници - и в Европа, и в Америка, където са ни геостратегическите сътрудници. От нас се желае самообладание, всички институции реагираха. Не би трябвало да изглеждаме нападателни ние. Тактиката на нашите сътрудници от Северна Македония е ние да бъдем отговорни. Ние имаме Договор за добросъседство, вписан в проекта за разширение, и никой не може да мръдне от него. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание във връзка взетото решение Албания и Република Северна Македония да бъдат разграничени по пътя им за участие в Европейския съюз , съобщи кореспондент на " Фокус "

" С нищо не нарушихме положителния звук. Казахме за оставка, което е обикновено. Искам да уверя българския народ, че всичко, което сме създали в Европейската национална партия, в Европейския съвет, в Европейската комисия - доста добре сме чути. Така работят европейските институти. Те не заплашват, те не наскърбяват. 

Резултатът е, че Албания върви напред - тя одобри българското малцинство, а нашите сътрудници в Северна Македония да понесат или понасят това, което са си сътворили ", разяснява той. 

Борисов прикани българските държавници да се придържат към положителния звук без значение от провокациите. 

Попитан за равносметката му за 50-ия парламент, той сподели, че е доста значимо през днешния ден депутатите да одобряват двете спомагателни точки, свързани с енергетиката, които прибавиха към дневния ред през днешния ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР