Окръжна прокуратура – Търговище ръководи разследване за опит за убийство

...
Окръжна прокуратура – Търговище ръководи разследване за опит за убийство
Коментари Харесай

Кървава баня в Разград: 23-г. изверг опита да убие майката на детето си, посегна и на сестра й

Окръжна прокуратура – Търговище управлява следствие за опит за ликвидиране в изискванията на домашно принуждение. Случаят е от 21 декември, когато 23-годишен мъж от Разград опитал съзнателно да убие майката на детето си, с която били разграничени. Той я намушкал в тялото, като по независещи от него условия убийството останало незавършено, предава news.bg.
Жената е настанена в болнично заведение в устойчиво положение. Е.С. протегнал ръка и на малолетната сестра на потърпевшата, като съумял да пореже надълбоко ръката й, срязвайки сухожилие. Първоначално 23-годишният съумял да се укрие, само че след това е открит и арестуван. Той е прочут на органите на реда. Установено е, че пострадалата млада жена и различен път била жертва на домашно принуждение.
По случая е формирано досъдебно произвеждане. Предстои 23-годишният мъж да бъде притеглен към наказателна отговорност за опит за ликвидиране. Освен това Е.С. ще бъде упрекнат за причиняване на междинна телесна щета на малолетната сестра. Мъжът ще остане арестуван за период до 72 часа. Предстои прокуратурата да изиска непрекъснат арест за обвинения.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР