Окръжна прокуратура – Търговище повдигна обвинение за убийство, извършено по

...
Окръжна прокуратура – Търговище повдигна обвинение за убийство, извършено по
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на двама мъже и две непълнолетни момчета за убийство в Търговище

 Окръжна прокуратура – Търговище повдигна обвиняване за ликвидиране, осъществено по изключително непосилен за жертвата метод и с особена свирепост по хулигански подбуди – закононарушение по член 116, алинея 1, т. 6 и т. 11 на двама мъже на възраст 26 година и 50 година и на две малолетни момчета на 15 година и на 16 година 26-годишният мъж е престъпно проявен и е направил действието при изискванията на рисков рецидив. Към момента обвинените са арестувани за период до 72 часа и следва внасяне в съда на искане за налагане на най-тежката мярка за процесуална насила по отношение на тях - " Задържане под стража “.

За случая осведоми административния началник на Окръжна прокуратура – Търговище Диляна Стоянова на взаимен брифинг с шефа на ОД Министерство на вътрешните работи в града старши комисар Николай Ненков.

Престъплението е осъществено вечерта на 23.03.2021 година. 51-годишната жертва на жестокото ликвидиране бил на посетители в село Ралица, когато в дома на домакините му пристигнали двамата малолетни. Те почнали да нанасят побой над мъжа. Малко по-късно към тях се включили и другите двама обвинени. Четиримата натоварили жертвата в автомобил и потеглили в незнайна посока. На идващия ден тялото на 51-годишният мъж било открито отвън селото.

Работата по следствието продължава, обясняват се претекстовете за осъществяване на жестокото ликвидиране, както и детайлите към случая. Досъдебното произвеждане е преобразувано в следствено дело заради обстоятелството, че двама от причинителите не са навършили пълноправие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР