Окръжна прокуратура – Пазарджик привлече като обвиняем 73 годишният Минчо

...
Окръжна прокуратура – Пазарджик привлече като обвиняем 73 годишният Минчо
Коментари Харесай

Очаквано: Оставиха за нови 72 часа Минчо Столарски в ареста

Окръжна прокуратура – Пазарджик притегли като обвинен 73 годишният Минчо Столарски, за това, че на 28.08.2022 година във Велинград съзнателно е умъртвил Екатерина Каферинова – закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс.

Вече публично обвиненият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор Паун Савов. Предстои Окръжна прокуратура–Пазарджик да внесе искане в съда за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража " по отношение на него.

Действията по следствието не престават, оповестяват от държавното обвиняване в Пазарджик.

Както " Марица " към този момент заяви, Каферинова, която е представител на Земеделски национален съюз, беше удушена от в дома си от Минчо Столарски, който през вчерашния ден към 21 часа персонално съобщил за вендетата на тел. 112.

На място е открито, че по тялото на дамата има следи от принуждение и контузии в региона на шията. Това оповестиха пък по-рано през днешния ден на брифинг от прикуратурата в Пазарджик по отношение на убийството на общинската съветничка Екатерина Каферинова.

От следствието обясниха, че той и Каферинова са имали бизнес и финансови връзки. На 28-и вечерта сред двамата е зародил скандал, като мъжът е претендирал, че дамата би трябвало да му върне няколко стотин хиляди лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР