Окръжен съд – Монтана взе най-тежката мярка за неотклонение „Задържане

...
Окръжен съд – Монтана взе най-тежката мярка за неотклонение „Задържане
Коментари Харесай

Окръжният съд в Монтана остави в ареста рецидивист, разпространявал амфети

Окръжен съд – Монтана взе най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ за 36 годишния И. С. Д. – незает и осъждан, обвинен за разпространяване на опиати, оповестяват от обвиняването.
Той е арестуван от чиновници на Министерство на вътрешните работи на 15 октомври и против него е формирано досъдебно произвеждане за разпространяване на наркотични субстанции в интервала 20 декември 2019 година – 9 септември 2020 година, както и за държане на наркотични субстанции – амфетамини, за разпространяване.
След като се срещна със събраните до момента доказателства съдът разгласи, че са налице и трите предпоставки за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “: закононарушението, в което е упрекнат И. С. П., е тежко и за него законът планува наказване от 2 до 8 години затвор и санкция от 5000 до 12 000 лв..
От събраните доказателства може да се направи обосновано съмнение, че И. С. Д. е направил закононарушението, за което е упрекнат, а също по този начин съществува и действителна заплаха при по-лека мярка той да извърши ново закононарушение. Според справката му за съдимост обвиненият е лице с висока степен на социална заплаха – осъждан е за държане на високорискови наркотични субстанции и за засяване и развъждане на марихуана.
Окръжен съд взе на И. С. Д. мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Определението може да се апелира в 3-дневен период пред Апелативен съд – София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР