Окръжен съд - Монтана потвърди мярка за неотклонение Задържане под

...
Окръжен съд - Монтана потвърди мярка за неотклонение Задържане под
Коментари Харесай

Окръжен съд – Монтана задържа под стража кравар, бил и ограбил възрастен мъж в село Расово

Окръжен съд - Монтана удостовери мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на 32 годишен мъж, обвинен за осъществен обир. Според документите по делото на 16 септември 2023 г.Л. Д. Н.влязъл в дома на 73 годишния И. П. Т. в село Расово, нанесъл му удари в лицето и му лишил 10 лв..

Пострадалият мъж подал тъжба и чиновници на Министерство на вътрешните работи задържали грабителя.

На 24 септември т. година Районен съд – Лом е наложил мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на Л. Д. Н., която той е обжалвал.

Като се срещна с всички документи по делото и изслуша прокуратурата, обвинения и отбраната му, съдът разгласи жалбата за неоснователна. Престъплението, за което Л. Д. Н. е притеглен като обвинен е тежко и за него законът планува наказване „ Лишаване от независимост “, налице садостатъчно доказателства за обосновано съмнение, че точно той е причинител на грабежа исъществува действителна заплаха, в случай че е с по-лека мярка, арестуваният да се укрие или да извърши друго закононарушение, обявиха магистратите. Л. Д. Н.е към този момент осъждан, а закононарушението, за което е притеглен като обвинен, е осъществено визпитателния период на предходна присъда за обир.

Затова Окръжен съд удостовери определението на Районен съд – Лом за налагане на Л. Д. Н. – осъждан, гражданин на село Расово, работи като кравар, най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Определението на Окръжен съд - Монтана е дефинитивно.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР