Окръжен съд-Бургас задържа под стража Петър Л. (на 18 г.).

...
Окръжен съд-Бургас задържа под стража Петър Л. (на 18 г.).
Коментари Харесай

"Задържане под стража" за 18-годишния младеж, пребил до смърт с дървен кол съселянин

Окръжен съд-Бургас задържа под стража Петър Л. (на 18 г.).

Той е притеглен като обвинен за това, че на 8 октомври 2017 година в с. Вресово, oбщина Руен, на поляна, намираща се в ромската махала, наоколо до пътя за с. Череша, посредством нанасяне на удари в региона на главата с дървен прът, съзнателно умъртвил 49-годишен мъж, като убийството е осъществено с особена свирепост. Това оповестиха от Апелативна прокуратура – Бургас. За това закононарушение законът е планувал наказване „ отнемане от независимост “ от 15 година до 20 година, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Според прокурора е налице обосновано съмнение за това, че Петър Л. е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване бе безапелационен, че обвиненият може да се укрие или да извърши друго закононарушение. Той стимулира тезата си с извънредно тежкото наказване, планувано в закона за това закононарушение, което би могло да предпостави опит за укриване от правораздаване от страна на обвинения, в случай че му бъде избрана друга мярка за неотклонение с изключение на „ задържане под стража “.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража Петър Л. Определението на Окръжен съд – Бургас предстои на обжалване пред Апелативния съд в града.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР