Окръжен съд Благоевград определи мярка за неотклонение домашен арест за

...
Окръжен съд Благоевград определи мярка за неотклонение домашен арест за
Коментари Харесай

Пуснаха под домашен арест шофьора, прегазил 17-годишната Виктория

Окръжен съд Благоевград дефинира мярка за неотклонение домакински арест за 27-годишния Реджеп Алиев от село Хвостяне. Той е упрекнат, че до момента в който кара кола марка " Форд " под въздействието на опиати е прегазил 17-годишната Виктория на пътя сред селата Дъбница и Хвостяне.

В правосъдната зала стана ясно, че Реджеп и тримата му другари, които били в колата с него помислили, че са блъснали животно на шосето и по тази причина не са спрели незабавно. Колата обаче се развалила - спукал се е радиатора и се е счупила бронята, поради което я оставили в прилежащо село. След това Реджеп и другари му са се върнали на мястото и открили, че е прегазено момиче.

Пред съда той изясни, че чака всеки миг бебе от бременната в 9-я месец другарка, съобщи.

Съдия Узунова е безапелационна, че домашният арест е задоволителна по тежест мярка.

На Реджеп Алиев, който и преди е бил съден за приложимост на опиати, са повдигнати две обвинения- за причиняване на гибел по несъобразителност и за шофиране под въздействието на упойващи субстанции.

17-годишната Виктория бе прегазена към 20,20 ч. на 29 януари на пътя от с. Хвостяне за с. Дъбница в Благоевградско. Шест лица бяха арестувани след тежкия случай, само че обвиняване беше повдигнато единствено на Реджеп.

Според формалната информация от прокуратурата 17 годишната госпожица от квартал " Кремиковци " в Гърмен, е била измъчвана от своя другар и негов братовчед, с които пътувала в лека кола сред селата Дъбница и Хвостяне. Момичето се е пробвало да избяга, само че още веднъж е била върната в леката кола, а по-късно - изхвърлена на пътя. В този миг различен автомобил, движещ се с несъобразена скорост, прегазил момичето, а приятелят ѝ избягал от местопроизшествието.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР