Окръжен съд – Монтана разгледаискане на Окръжна прокуратура – Монтана

...
Окръжен съд – Монтана разгледаискане на Окръжна прокуратура – Монтана
Коментари Харесай

Окръжен съд – Монтана задържа под стража мъж от Вършец, издирван от Испания за трафик на наркотици и участие в организирана престъпна група

Окръжен съд – Монтана разгледаискане на Окръжна прокуратура – Монтана за задържане на А. И. А. отВършец,обявен за интернационално търсене от правосъдните управляващи на Кралство Испания с Европейска заповед за арест /ЕЗА/.

Заповедта за арест е издаденаотсъда вград Торелагуна- Испаниявъв връзка с наказателно произвеждане за трафикна опиати, присъединяване в проведена незаконна група и владеене на нелегално оръжие.Според документите по делото на 6 юни 2022 г.полицейски служителиспрели за инспекция на автомагистрала в Испания автомобил, ръководен от българския жител А. И. А.иоткрили в колата му 66 кг марихуана.При последвали обиски в жилища в Испания са били намерении други опиати - хашиш, кокаин, марихуана, нелегално огнестрелно оръжие и пари. А. И. А. е бил арестуван от испанските управляващи, а по-късно освободен.След издаването на Европейската заповед за арест, в края на м. декември предходната година А. И. А. е бил открит от чиновници на Министерство на вътрешните работи във Вършец и арестуван.

След като се срещна с Европейската заповед за арест и документите по делото Окръжен съд – Монтананамери настояването на прокуратурата за основателно ивзе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “на А. И. А.- 30 годишен, неосъждан, за обезпечаването му за осъществяване на производството за предаването му по ЕЗАнаКралство Испания.

Определението на съда може да се апелира и стачкува в 3-дневен период пред Апелативен съд - София.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР