Окръжен съд – Монтана наложи постоянна мярка Задържане под стража“

...
Окръжен съд – Монтана наложи постоянна мярка Задържане под стража“
Коментари Харесай

Окръжен съд – Монтана наложи мярка „Задържане под стража“ на обвиняем за убийство в село Габровница

Окръжен съд – Монтана наложи непрекъсната мярка „ Задържане под стража “ на 28 годишен гражданин на село Габровница - обвинен по досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране в село Габровница.

На 15 юли вечерта, след приложимост на доста количество алкохол,Л. С. А дружно с негов другар се скарали със фамилията наВ. К. Д./58 г./ изапочнал всеобщ пердах.

Според събраните до момента доказателства при размяната на удари Л. С. А. блъснал в главатаВ. К. С., който паднал на земята. Мъжът умрял, а Л. С. А. бил арестуван от чиновници на Министерство на вътрешните работи и против него било формирано досъдебно произвеждане.

При разпита му като обвинен Л. С. А. се е признал за отговорен за осъщественото закононарушение.

Окръжна прокуратура – Монтана е внесла в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на обвинения.

След като се срещна с документите по делото и изслуша прокурора, очевидец, отбраната на обвинения и него, Окръжен съд разгласи настояването на прокуратурата за основателно и го почете. Според магистратите по случая е налице обосновано съмнение, че Л. С. А е причинител на тежкото закононарушение, за което е упрекнат и за което законът планува наказване „ Лишаване от независимост “ от 10 до 20 години. Съществува и действителна заплаха той да се укрие или да извърши друго закононарушение, защото е осъждан за закононарушения от общ темперамент, а последното му действие е осъществено в изпитателния период на предходно наказание, стимулира се съдът и наложи най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на Л. С. А.

Определението на съда може да се апелира в тридневенсрок предАпелативен съд – София.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР