Около ⅔ от българите вече са се възползвали от бързите

...
Около ⅔ от българите вече са се възползвали от бързите
Коментари Харесай

Бързи кредити онлайн - 5 важни съвета

Около ⅔ от българите към този момент са се възползвали от бързите заеми предлагани онлайн, като все по-голяма част от тях ги теглят по този метод. Да изтеглиш малко пари от комфорта на своя дом, несъмнено си има своите преимущества, само че и дефекти.

Така да вземем за пример, сами не постоянно можем да създадем подобаващ избор на артикул и постоянно можем да се насочим в неверната посока. Когато няма кой да ни насочи, можем елементарно да се заблудим и да изберем неверната компания, неправилния заем и несъответствуващата система за погасяване.

Какво би трябвало да знаем когато теглим пари онлайн

Всички знаем, че при онлайн финансирането е наложително да имаме лична банкова сметка, както и това, че е наложително да потвърдим приход с съществуване на постоянна работа и непрекъснат трудов контракт.

Това са общи правила, които би трябвало да покрием под формата на критерии. Важно е, обаче, да се запитаме дали компанията дава отговор на нашите условия, какво ще ни предложи тя и дали друга компания няма да ни бъде по-полезна. Ето какво би трябвало да запомним и създадем преди да теглим пари онлайн.

1. Теглете единствено толкоз, колкото ви е належащо

Когато попаднат на преференциални условия, като да вземем за пример дребни вноски и ниски лихви, доста консуматори се изкушават да изтеглят повече пари, в сравнение с действително са им нужни.

Това се смята за огромна неточност, тъй като готовите пари бързо се харчат, а в този случай имаме на разположение тъкмо това - известна сума, която можем да пропилеем за безсмислени покупки на артикули и услуги.

2. Изберете подобаващ артикул съгласно потребностите си

Бързите заеми, колкото и да бъдат обобщавани, могат да се разграничават трагично. Различните компании оферират доста огромно многообразие от условия, което се вижда ясно в техните уеб сайтове, стига да четем това, което написа.

Незнайно за какво, от време на време избираме без доста да мислим, просто тъй като сме чували за дадена компания, до момента в който в това време, друга компания предлага в пъти по-подходяща услуга.

Разгледайте деликатно какви са периодите за погасяване, какъв брой можете да изтеглите, позволява ли се погашение на вноски, може ли да се прави рефинансиране и доста други.

3. Запознайте се с изискванията авансово

Много постоянно потребителите изпадат в неприятната обстановка да се срещнат с изискванията по своите заеми едвам в следствие, когато настъпи време за връщане. За да избегнете това, четете деликатно изискванията.

Според Закона за потребителските заеми, всички суми в размер под 400 лв. попадат под специфична регулация. Изисква се ползвателят да получи една страница, на която да са систематизирани всички условия по контракта.

4. Задайте си няколко значими въпроса

Много е значимо, преди да прибегнете към тегленето на бърз заем, да си зададете няколко значимо въпроса. Един от тях е дали ще можете да погасите сумата откакто към този момент веднъж сте я изтеглили.

Пари се харчат елементарно, само че се връщат мъчно. Ако считате, че финансовите ви усложнения не са краткотрайни, а има риск да се проточат във времето, по-добре не теглете парите.

5. Използвайте уеб сайтове с справедлива оценка

Един от методите да попаднете на вярното място е като се поразровите в интернет. Избягвайте форумите, в които всеки пиша каквото си изиска, тъй като там много постоянно мненията са манипулативни.

От друга страна, обърнете повече внимание на каталозите, в които са изброени всички компании в сектора. Там ще можете да видите оценка на разнообразни консуматори, което ще ви даде много точна визия.

Можете да се възползвате от услугите на няколко разнообразни сходни онлайн каталога, като един от най-големите и подробни е VsichkiZaemi.bg. Там са обхванати на процедура всички кредитни не-банкови институции в страната, както и някои банки, които оферират бързо финансиране.

Редактор: Александър Коларов
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР