Около три дузини жилищни сгради бяха унищожени на западния бряг

...
Около три дузини жилищни сгради бяха унищожени на западния бряг
Коментари Харесай

Над 300 пожарникари се борят с огромен пожар в Австралия

Около три дузини жилищни здания бяха унищожени на западния бряг на Австралия вследствие на огромен горски , който обхвана повърхност от над 6 000 хектара, оповестява ТАСС. Информацията показва, че огънят се е доближил до жилищни региони и е унищожил към 30 жилищни здания в град Суон, ситуиран на 40 километра североизточно от Пърт. Около 400 души бяха принудени да изоставен домовете си и се намират в евакуационните центрове в Западна Австралия, чийто административен център е Пърт.
Както означи комисарят на Регионалната пожарна работа (DFES) Крейг Уотърс, през миналата нощ площта на пожара се е нараснала доста и периметърът й доближи 60 километра. За потушаване на пожара бяха мобилизирани над 300 пожарникари , подкрепени от доброволци и рейнджъри от Департамента за дивата природа и биологичното многообразие. Огънят към момента не е локализиран, а мощният вятър и сухото горещо време на западния бряг на континента затрудняват битката с огъня. Няма известия за жертви измежду популацията.
 Загинали след пожар в румънска болница Загинали след пожар в румънска болница
Четири души починаха при пожар в Коронавирус болница в Румъния, заяви Агенция Франс Прес. Трима от пациентите в болница „ Матей Балш ” в Букурещ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР