Около три четвърти от гражданите на Израел в допустимите възрастови

...
Около три четвърти от гражданите на Израел в допустимите възрастови
Коментари Харесай

Нови случаи на коронавирус в Израел, въпреки ваксинацията

Около три четвърти от жителите на Израел в допустимите възрастови групи към този момент са имунизирани с препарата на Pfizer-BioNTech. В тях, обаче попадат единствено 2-4% от децата на възраст сред 12 и 15 години, които от този месец също може да бъдат, сочат данни на здравното министерство.

В две учебни заведения са оповестени огнища на заразяване със 125 случая, като за основен провинен е посочен. Двама от най-големите снабдители на здравни услуги в Израел настояват, че това е довело до внезапно увеличение на поръчките за имунизиране на деца на възраст 12-15 години, оповестява Ройтерс.
 Израел приема имунизирани туристи от 1 юли Израел приема имунизирани туристи от 1 юли
От 1 юли имунизирани задгранични жители ще могат да влизат в Израел, разгласи министърът на вътрешните работи Айелет Шакед, потвърждав...

Министерството на здравеопазването предложи на 12-15-годишните да се имунизират и в този момент поставя старания, с цел да накара родителите да доведат децата си за имунизиране.

Някои родители, обаче, не бързат и не считат, че би трябвало да имунизират децата си, макар че самите те са получили и двете дози.

„ Ако можем да го направляваме, без да имунизираме децата, избираме този вид “, сподели той Елдад Аскоф – татко на 13-годишно дете. Той показа, че не счита обстановката в Израел за тревожна и към този момент ще се въздържи от позволение и синът му да бъде имунизиран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР