Около стотина пловдивчани се събраха на пл. Стефан Стамболов на

...
Около стотина пловдивчани се събраха на пл. Стефан Стамболов на
Коментари Харесай

Пловдивчани отново се събраха на протест пред Община Пловдив за Панаира

Около стотина пловдивчани се събраха на пл. " Стефан Стамболов " на митинг под наслов: " Последен късмет за Панаира ". Сред тях се виждаха и представители на разнообразни политически партии и публични организации.

" Искаме си Панаира ", скандираха те. Някои от присъстващите разясниха, че се опасяват, че теренът ще се застрои: Искаме да продължи да бъде панаир и да се върнат на акциите на Пловдив.

Преди няколко дни комерсиалният указател за повторно отхвърли да впише апорта на варненските акции в " Пълдин Туринвест ". Като причина беше изтъкната оценката от движимостите лица на варненските акции е от 2001 година и е неактуална.

Друга причина за отхвърли е, че не са показани доказателства, че следеното от лицето Георги Гергов дружество фактически има 16 314 400 броя елементарни безналични поименни акции с право на глас от капитала на " Международен панаир - Пловдив " АД, благосъстоятелност на Община Варна.

По-рано през днешния ден стана ясно, че е формирано досъдебно произвеждане от Апелативна прокуратура – Варна против кмета на Варна Иван Портних във връзка с акции на общината в Пловдивския панаир. В отговор той съобщи: " Проблемът с Пловдивския панаир е пловдивски.Той разясни, че целият проблем с панаира идва от Костово време. Тогава той е бил приватизиран, а тогава зам.-министър е била сегашната лидерка на Българска социалистическа партия - Корнелия Нинова. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР