Около приемането на бюджета се появяват много емоции, които често

...
Около приемането на бюджета се появяват много емоции, които често
Коментари Харесай

Денков за бюджета: Емоциите замъгляват числата

Около приемането на бюджета се появяват доста страсти, които постоянно замъгляват числата, данните, и по този метод попречват търсенето на най-подходящите решения. Призовавам да се съсредоточим върху същинската картина, какво е достижимо в идващите няколко месеца, и с ясното схващане, че ще имаме време да заложим по-дългосрочни политики с Бюджет за 2024 година

Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков по време на съвещание на Националния съвет за тристранно съдействие, който разисква параметрите на Бюджет 2023, както и на бюджетите на ДОО и НЗОК.

Премиерът прикани всеки, който влиза в полемиката, да " регистрира деликатно и ползите на другите общности, за които би трябвало да се грижим ". „ Започнаха да се появяват изявления от политици на високо равнище, които не дават отговор на истината. Затова молбата е всички дружно да търсим експертните решения и верните дълготрайни политики, тъй като това е единствения метод да се оправим с популизма, който ще бъде в обилие както в медиите, по този начин и в Народно събрание “, сподели още Денков.
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР