Около пет хиляди души посрещнаха американската група Black Eyed Peas

...
Около пет хиляди души посрещнаха американската група Black Eyed Peas
Коментари Харесай

5 хиляди пяха с Black Eyed Peas в Бургас

Около пет хиляди души посрещнаха американската група Black Eyed Peas в Бургас, съобщи Българска телеграфна агенция. Концертът им бе част от първото издание на еднодневния Breeze Festival в откритата за достъп зона на Пристанище Бургас. Той стартира още по здрач и в него се включиха локалните звезди група " Молец ", Мила Роберт, Дара и Папи Ханс, които също бяха посрещнати уместно от публиката макар високите атмосферни температури.    

Преди гостите от Съединени американски щати, на главната сцена излезе украинският реализатор Иван Дорн. От сцената благодарение на телефона си и гласов превод на изкуствен интелект той съобщи, че прелестно знае кого чакат всички, само че ги увери, че няма да е толкоз неприятно да изтърпят един час с неговите песни. " Вие ще се вършиме, че обичате и знаете всичките ми песни, а аз ще се върша, че съм звезда. Повярвайте ми един час ще отлети, към този момент го ревизирах в родната Украйна ", добави гласът. Сред публиката имаше мнозина, които припяваха текстовете на песните му, а в края на осъществяването си Дорн предложения всички някой ден на празненство с него в Киев, където да отпразнуват дружно края на войната. 

Около половин час по-късно, само че и с час забавяне от в началото оповестения график, на сцената се появиха истинските членове на Black Eyed Peas - will.i.am, Taboo и аpl.de.ap. На третата ария към тях се причисли и новото им попълнение - филипинката J. Rey Soul, с която извършиха първата си обща ария от 2019 година - " Mamacita ". 

Публиката очевидно избухна с идването на шлагера " Pump It ", който прозвуча на фона на българския герб на огромния видео екран на гърба на сцената. След бурните овации will.i.am показа от сцената, че това може и да е първото им посещаване в България, само че сигурно няма да е последното. Taboo добави, че в този момент са на турне, с което към този момент са обиколили много места, само че се радва, че точно в средата на обиколката си имат опцията да посетят страната.

Последваха осъществявания на един от най-новите им сингли " In The Air " и " I Need Your Love Tonight ", след което apl.de.ap от групата извърши солoво песента " Bebot ".

После на сцената излезе самичък will.i.am, който показа независимо някои от своите песни като солов актьор, измежду които бяха " This Is Love " с Ева Симънс, " #thatPower ", записвана взаимно с Джъстин Бийбър, както и шлагера му с Бритни Спиърс " Scream and Shout ".  

Концертът продължи с някои от по-новите шлагери на групата, като в 00:40 ч. заваля напълно лек и топъл дъжд, който не смути публиката и тя продължи да се любува на осъществяването на " Don`t Stop The Party ". 

В края на шоуто, което продължи до към 1:15 ч., те извършиха другия си шлагер " I Gotta Feeling " и тръгвайки си от сцената, четиримата дружно хванаха българския байрак, след което J. Rey Soul се обгърна в него и сподели сбогом на публиката.

По-голямата част от присъстващите започнаха да напущат фестивалната зона, в която обаче празненството продължи за тези, които имаха сили за него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР