Около 90% от партидата на Астра/Зенека у нас, която се

...
Около 90% от партидата на Астра/Зенека у нас, която се
Коментари Харесай

Около 90% от проверяваната партида на Астра/Зенека вече е поставена у нас |

Около 90% от партидата на Астра/Зенека у нас, която се ревизира след умряла имунизирана жена в Австрия, към този момент е сложена. 

Това съобщи основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев, като разяснява за какво ваксинирането с оксфордската ваксина не е спряно в нашата страна, откакто няколко европейски страни прекъснаха краткотрайно слагането на дози, по Нова тв. Това може да има повече психичен резултат, нямам доверие някъде да са останали огромни количества от партидата, изясни доцент Кунчев. Няма доказателства, че смъртният случай е обвързван с имунизацията, акцентира той. 

Нито НОЩ, нито РЗИ, създават вируси. Получаваме имейли " Вие сте идиоти, оставихте децата ни без бъдеще ", поради образованието онлайн, и други - убивате ни, оставаме без работа, поради затварянето на бизнеси, сподели още специалистът.  

Не можеш да кажеш " постановяваме локдаун, ще спре болестта ". Налагаме, но отново има повишение на случаите, изясни той. Доц. Кунчев дефинира като опростенческо отношение към казуса да се разсъждава - какъв брой би трябвало да са инфектираните, с цел да се вкарат ограничения. 

Има съмнения на стойностите, би трябвало да издържим до края на март, безапелационен бе доцент Кунчев. 

Проблемът на заведенията за хранене не е в това, че работят на 50 на 100, а държанието на хората с напредването на времето. Едва ли би трябвало да увещавам някого какво става по-късно вечерта. Затова ограничаваме работното им време до 22 часа, изясни той. 

50% от имунизациите, които идват у нас, отиват при персоналните лекари. Очакваме към средата на април да дойдат ваксини от Янсен, сподели още доцент Кунчев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР