Около 70% от украинската столица остана без електричество в четвъртък

...
Около 70% от украинската столица остана без електричество в четвъртък
Коментари Харесай

По-голямата част от Киев прекара нощта без ток след руски ракетни атаки

Около 70% от украинската столица остана без електричество в четвъртък сутринта, защото работата по възобновяване на водоснабдяването на града продължаваше.

Руски офанзиви против енергийни уреди провокираха спирания на тока в Украйна.

Кметът на Киев Виталий Кличко сподели, че енергийните компании се пробват да възстановят електричеството допустимо най-скоро, само че това ще зависи от " салдото " в националната мрежа.

В цяла Украйна настава зима със сняг и минусови температури.

Тази заран гъста мокра мъгла висеше над Киев. Можете да различите формите на околните здания, само че едвам. Единствените светлини като че ли бяха фаровете на колите.

Много хора към този момент гледат на работното си място като на леговище от студа, тъй като най-малко отоплението е постоянно включено - за разлика от вкъщи.

Но мнозина в Киев наподобяват безразлични към компликациите, пред които са изправени, намирайки способи да ги заобиколят. Все повече хора конфигурират генератори като средство за аварийно зареждане.

И течащата вода също към този момент не е обезпечена - даже преди последната ракетна офанзива от през вчерашния ден.

Президентът Володимир Зеленски беше провокационен в обществените медии, като написа: „ Светлината постоянно надвива над тъмнината “.

Той сподели, че съветските окупатори в никакъв случай няма да схванат това, " съществувайки дълго време в непроницаем мрак ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР