Около 70% от жълтите павета по пътните платна в участъка

...
Около 70% от жълтите павета по пътните платна в участъка
Коментари Харесай

Около 70% от участъка с жълти павета на бул.“Цар Освободител“ е пренареден

Около 70% от жълтите павета по пътните платна в сектора на бул. “Цар Освободител “ сред бул. “Васил Левски “ и ул. “15-ти ноември “ са пренаредени. Дейностите се управляват от надзора и от страна на общината непрекъснато. Днес инспекция на работата на обекта направиха кметът на София Йорданка Фандъкова и зам.-кметът по строителство инж.Ангел Джоргов.

Най-важното е спазването на технологията на осъществяване, сподели кметът Фандъкова.

Извършва се уплътняване на фугите и се полива с вода. Правят се тествания на материалите и зърнометрията, сподели инж.Джоргов. Строителят също би трябвало да упражнява надзор на работата, уточни още инж.Джоргов.

Очаква се до към три седмици да бъдат пренаредени и оставащата част от жълтите павета.

Пренареждането на сектора от бул. „ Цар Освободител “ е за сметка на фирмата-изпълнител „ Трейс Груп “.

По думите на заместник-кмета по строителство задачата е до първия образователен ден да се облекчи придвижването в по-голямата част от строителните обекти в града. Очаква се да завърши работата по трамвайния път в „ Княжево “, да бъде отворен за придвижване стеснения сектор на бул. “Цар Борис Трети “ и бул. “Овча купел “, както и сектора на бул. “Филип Кутев “ при бул. “Г.М. Димитров “ и бул. “Симеоновско шосе “. Преди 15 септември ще приключи работата по ул. “Чепинско шосе “ и ул. “Езерата “, където към 10 км напълно се обновяват двете улици в регион „ Нови Искър “ и „ Кремиковци “. Работи се и по настоящите поправки в разнообразни квартали и също се стремим да приключим множеството обекти, като задачата ни е преди 15 септември да бъде облекчено придвижването в града, сподели също инж.Джоргов.

*Източник: Столична община
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР