Около 500 демонстранти участваха в протест пред сградата на министерството,

...
Около 500 демонстранти участваха в протест пред сградата на министерството,
Коментари Харесай

Директно От Мястото! След Зверствата Дойде Революция!!! Паника В Правителството, Тълпа Нахлу В Социалното Министерство! Всеки Момент Ще Бесят

Около 500 стачкуващи участваха в митинг пред постройката на министерството, носейки плакати с надписи " Министерство на Европейски Съюз и МВФ " и скандирайки " Няма да отстъпим пред плутокрацията "!

ЕС и МВФ избавиха Гърция от фалит поради тежкия й дълг, само че желаеха строги ограничения за икономии в подмяна на това. Част от тях плануват промени в трудовото законодателство.

Демонстрантите разрушиха металните загради на основния вход на министерството и счупиха няколко прозорци.

Групата разпъна огромен афиш с надпис " Долу ръцете от стачките, те са трудово право! ", спуснат от покрива на министерството на оживена улица в центъра на Атина.

Лявоцентристкото държавно управление би трябвало да внесе в Народното събрание план с желаните от кредиторите промени. Очаква се депутатите да го гласоподават преди среща на финансовите министри на еврозоната на 22 януари, когато ще бъде оценен напредъкът на страната в използването на изискванията на избавителната стратегия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР