Около 50 000 лева ще заработи фолкпевицата Галена от участие

...
Около 50 000 лева ще заработи фолкпевицата Галена от участие
Коментари Харесай

Галена прибира 50 бона от круиз

Около 50 000 лв. ще проработи фолкпевицата Галена от присъединяване на круизен транспортен съд.

Изпълнителката ще се качи на борда на един от най-големите плавателни съдове в света, като ще пропътува дистанцията от Маями (САЩ) до Бахамите. Така Галена ще се трансформира в първата родна попфолк изпълнителка, която извива глас на другоземен остров в Карибско море.

Участието ѝ на кораба ще продължи от 20 до 24 ноември, като на борда ще бъде в компанията на брачна половинка си Галин. Любопитно е, че на круиза ще има и български фамилии, които с интерес чакат да чуят родната певица. Ще участват и стотици чужденци, които ще могат от първа ръка да се срещнат с българския попфолк.

Галена е поканена персонално от уредниците на плаването, като ще се включи в специфична музикална стратегия.

Лайнерът Карнивал Виктори е пуснат във вода през 2000 година и е един от най-големите плавателни съдове, които кръстосват океаните. Теглото му е 101 509 тона, дълъг е цели 272 метра, а ширината му е 35 метра.

Екипажът е от 1100 души и може да се грижи за 2754 посетители – оптималният брой пасажери, които може да поеме големият транспортен съд.

Екзотично и друго ще бъде задокеанското турне на Галена, написа седмичник. Досега нито един български реализатор не е правил толкоз разнороден и неповторим по рода си музикален тур.

Първо певицата ще стъпи в Канада за своя единствен концерт там – 17 ноември в Торонто. На идващия ден тя ще прекоси Мичиганското езеро, с цел да пее пред българите в Чикаго, а незабавно по-късно ще отлети за Флорида. Следва пътуването до Бахамите и прибиране назад в Маями.

Финалът на това вълнуващо турне Галена ще постави още веднъж в Чикаго. Веднага след концерта певицата лети назад за България, с цел да бъде част от огромния концерт за 16-ия рожден ден на телевизия Планета на 28 ноември в зала Колодрума в Пловдив.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР